2012-07-03 09:03:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - törődjön többet az egészségével!

Napi horoszkóp július 3-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A hangulata mostanában igencsak ingadozó: nem is csoda, hiszen egyre nagyobb felelősséget érezhet a vállán. A családi életében pozitív változások történtek, de ez önre minden eddiginél nagyobb terheket ró.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A munkáját kissé elhanyagolta mostanában. Ha ez azért van, mert éppen nyaral, akkor ez természetes. Ha nem, akkor viszont azt jelzi, hogy ideje lenne végre szabadságra mennie. Erői kimerültek, töltődésre vágyik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma végre kirobbanó formában lehet, mintha régi énje tért volna vissza önbe. Nem ismer lehetetlent, akár munkáról, akár kalandról van szó. Utóbbi esetben azért legyen óvatos: egy botlás balesetet okozhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jót tenne a lelkének, ha végre kimozdulna. A megszokott környezet már annyira nyomasztó lehet önnek, hogy az a hangulatán is meglátszik. A végén még azért vész össze valakivel, mert magával nincsen jóban.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha aggodalmaskodik az állása miatt, azzal csak azt éri el, hogy a főnökei is kétségbe vonják a rátermettségét. Legyen magabiztos: a kisugárzása a döntéseknél néha többet nyom a latban, mint a valódi teljesítménye.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szép öntől, hogy igyekszik spórolni. Ha valamikor, hát most tényleg időszerű ez a fajta cselekvés. De azért vigyázzon, nehogy a családtagjai számára szűkmarkúnak tűnjön. És önmagával szemben sem lehet sóher.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem hivatkozhat örökké a bokros teendőire, ha a gyerekei, vagy a kedvese tart igényt a társaságára. A nyár közepén ideje lenne, ha ön is kicsit lazítana. Vegye ki végre a jól megérdemelt szabadságát, és utazzanak el jó messzire!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagy kihívások várnak hamarosan önre: hogy jól teljesítsen, fontos, hogy kipihentnek érezze magát. Ha teheti, vegyen ki egy kis szabadságot, mielőtt a nagy megmérettetésre sor kerül. De mindenképp aludjon többet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A nyafogással, nyögdécseléssel nem sokra megy. Ha valamilye fáj, akkor ne a családtagjait nyomassza a panaszaival, hanem keressen fel végre egy jó szakorvost. Amennyiben nem tudja, kihez fordulhatna, kérje ki egy barátja tanácsát!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A dolgai nem mindig alakulnak úgy, ahogy tervezi őket. Egy darabig persze becsaphatja magát, de eljön az idő, amikor szembe is kell néznie a kudarcaival. Ez az első lépés afelé, hogy végre változtatni is tudjon rajta.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Többet kellene törődnie az egészségével! Talán amiről azt hiszi, hogy csak múló fájdalom, valójában komoly problémára figyelmezteti. Nem biztos, de talán egy alapos kivizsgálásra sort keríthetne, hogy nyugodt legyen felőle.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A pénz nem minden. Ezt be kell látnia, ha a párkapcsolatát is jól akarja felfogni. Ha mindig csak az anyagi problémákon rágódik a társával, akkor nagy esélye van arra, hogy az egyéb bajok sem fogják elkerülni önöket.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: